Illallinen

 

Keittiömestarin illallinen
Vaihtoehtoina on neljän sekä kuuden ruokalajin menukokonaisuudet.

Menut pohjautuvat pohjoismaiseen gastronomiaan ja ne toteuteaan lähtökohtaisesti yllätysmenuna. Käytämme paljon kotimaisia ja paikallisia tuottajia ja lähiruokaa sesonkien ympäriltä.

Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa aina ennakkoon!


Neljän ruokalajin menu 53€
Kuuden ruokalajin menu 67€

Viinipaketeissa on valittavissa joko classic- tai premium -viinipaketti

Neljän ruokalajin viinikokonaisuus 45,50€/68,90€
Kuuden ruokalajin viinikokonaisuus 62,40€ / 93,10€

 

 

 

 

  

Tervetuloa illalliselle

Pohjoismainen gastronomia, umami ja kotimainen luonto ovat meidän kokkauksen perusta. 

Keittiömme elää sesonkien mukaisesti, kotimaisia sekä pohjoismaisia pientuottajia kunnioittaen. Menu suunnitellaan aina vuodenajan raaka-aineiden ympärille ja keittiömestarin illalliselle näistä rakennetaan yhtenäinen makumatka.

Syksyisin keräämme luonnosta paljon sieniä ja marjoja, omat kalastajamme nostaa meille kotijärvistä kaloja ja metsästäjät toimittavat riistaa kun sitä saaliiksi saavat.

 

Huomioithan että erityisruokavaliot tulee aina ilmoittaa pöytävarauksen yhteydessä, jotta voimme taata jokaiselle laadukkaan ja sujuvan vierailun. 
 

 

 

  

 

Illallismenujen täydentäjäksi sommelier Mika on valinnut viinit kellaristamme ja ne täydentävät makumaailmaa joko viinipakettina, pulloittain tai yksittäisinä kaatoina. 
Cocktail-listalla voi astia kotimaista luontoa, tuttuja klassikoita ja myös villejä kokeiluja. 

Oluita löytyy myös moneen makuun ja valikoimasta löytyy myös Meidän Bisse, jonka olemme tehneet yhteistyössä Kimito Brewingin kanssa ja mäskäykseen kerättiin mukaan kuusenhavuja sekä kerkkiä tuomaan oman pirtsakan twistin makumaailmaan.

Mikäli saavut autolla, voit nauttia viinien sijaan myös alkoholittomia juomasekoituksia tai alkoholittoman juomapaketin.