Illallinen

Neljän ruokalajin menukokonaisuus 53€
Viinipaketti 48€
Alkoholiton juomapaketti 39€

 

Seitsemän ruokalajin menukokonaisuus 73€ 
Viinipaketti 62€
Alkoholiton juomapaketti 46€

 

Vegaaninen neljän ruokalajin menukokonaisuus 51€
Viinipaketti 48€
Alkoholiton juomapaketti 39€

 

Ruoanlaitossa käytämme luovuutta, rakkautta ja intohimoa. Rajat on tehty rikottaviksi, mutta ennen kaikkea meille on tärkeintä tyytyväinen asiakas.

Menuissa voi aistia kotimaista luontoa ja muita pohjoismaisia tuulahduksia sekä japanilaisen keittiön parhaimpia aromeja. 

Tarjolla on valmiiksi rakennettuja menukokonaisuuksia, josta voi valita mieleisensä pituuden. Neljänruokalajin kokonaisuus on saatavilla myös vegaanisena.

 

Huomioithan että erityisruokavaliot tulee aina ilmoittaa pöytävarauksen yhteydessä, jotta voimme taata jokaiselle laadukkaan ja sujuvan vierailun. 

 

Tehtaan kattaukset

Vintin tunnelmallinen miljöö tuo vierailuun oman hyppysellisensä ja siksi meillä viihdyt helposti koko illan! 
Meille jokainen vieraileva asiakas on tärkeä ihminen, jolle haluamme antaa unohtumattoman makuelämyksen niin ruoan kuin juoman puolella ja siinä samalla onnistua tuomaan iloa ja nautintoa arjen pyörteisiin. 

Illallismenun kruunaa tiimimme huolella valitsemat viinit, jotka on rakennettu aina ruoan ympärille.
Juomasekoituksissa voi astia kotimaista luontoa, herkkuja maailmalta sekä usean hyppysellisen verran hyvää oloa.

Oluiden maailma ei ole Vintillä järisyttävän laaja, sillä olemme halunneet ottaa tarjolle vain tarkoin valittuja vaihtoehtoja. Peruslageria unohtamatta.

Mikäli saavut autolla, voit nauttia viinien sijaan myös käsityönä puristettuja ja jalostettuja alkoholittomia juomasekoituksia, jotka on luotu täydentämään menukokonaisuuksia!