Illallinen

Neljän ruokalajin menukokonaisuus 53€
Viinipaketti 48€
Alkoholiton juomapaketti 39€

Seitsemän ruokalajin menukokonaisuus 73€ 
Viinipaketti 62€
Alkoholiton juomapaketti 46€

Vegaaninen neljän ruokalajin menukokonaisuus 51€
Viinipaketti 48€
Alkoholiton juomapaketti 39€

 

Menuihin sisältyy aina lisäksi talon hapanjuureen tehtyä leipää, levitettä sekä jäävesi. 
 

Sesonki on meille tärkeä asia ja hyödynnämme paljon kotimaisia tuottajia, omia kalastajia ja paikallisia metsästäjiä. Syksyt menee keräillessä luonnon raaka-aineita talteen koko talven ajaksi.

Menuissa voi aistia kotimaista luontoa ja muita pohjoismaisia tuulahduksia sekä japanilaisen keittiön parhaimpia aromeja. 

Tarjolla on valmiiksi rakennettuja menukokonaisuuksia, josta voi valita mieleisensä pituuden. Neljän ruokalajin kokonaisuus on saatavilla myös vegaanisena.

Huomioithan että erityisruokavaliot tulee aina ilmoittaa pöytävarauksen yhteydessä, jotta voimme taata jokaiselle laadukkaan ja sujuvan vierailun. 

 

  

 

Illallismenujen täydentäjäksi sommelier Mika on valinnut viinit kellaristamme ja ne täydentävät makumaailmaa joko viinipakettina, pulloittain tai yksittäisinä kaatoina. 
Cocktail-listalla voi astia kotimaista luontoa, tuttuja klassikoita ja myös villejä kokeiluja. 

Oluita löytyy myös moneen makuun ja valikoimasta löytyy myös Meidän Bisse, jonka olemme tehneet yhteistyössä Kimito Brewingin kanssa ja mäskäykseen kerättiin mukaan kuusenhavuja sekä kerkkiä tuomaan oman pirtsakan twistin makumaailmaan.

Mikäli saavut autolla, voit nauttia viinien sijaan myös alkoholittomia juomasekoituksia tai alkoholittoman juomapaketin.