ÄITIENPÄIVÄ 11.5
KLO 13-17
Äitienpäivän menu
Kuha sashimi, kurkku-limeponzu & pikkelöityä raparperia
Vintin hapanjuurileipää
...
Villiyrttirisotto
...
Suomalaista nieriää, paahdettua kukkakaalia ja vihreää parsaa, pikkelöityä valkoista parsaa & suolasitruuna-voikastiketta
...
Raparperisorbettia, mansikka tartar, maitovaahtoa, kauraa & omenageeliä
55€/hlö
Viinintekijä illallinen Jean David Ermel (loppuunmyyty)
Lauantaina 12.4. meille saapuu vieraaksemme Alsacesta Jean-David Ermel, joka on tilan vanhaisäntä ja viinintekijä. Ermelin tila on yli 200 vuotta vanha noin 10 hehtaarin perhetila, joka on tunnettu raikkaista ja tasapainoisista valkoviineistä. Vintiltä tuttuja niistä ovat ainakin Rosackerin Grand Cru -palstasta tulevat Riesling ja Gewurztraminer. Jean-David esittelee viinit ja valmistusfilosofiansa niiden takana. Luvassa viihtyisä ilta ja paljon tietoa viinin valmistuksesta.
Illassa nautitaan viiden ruokalajin viineihin sovitettu menu.
Illalliskortti
124€
Sisältää viinit sekä illallismenun
Keittiömestarin illalliselle vapaat pöydät pääsee varaamaan Varaa pöytä -painikeesta-
Muina aikoina palvelemme pikkujoulu-, tilaus- ja yritysasiakkaita .
Tarjouspyynnöt kokouspalveluista ja yksityistilaisuuksista tuttuun tapaan sähköpostilla info@ravintelivintti.fi
Lisätietoja saa laittamalla sähköpostia info@ravintelivintti.fi