Ajankohtaista

  


Keskiviikkona 10.1 saadaan vieraaksi Case d'Alton viinitilan isäntä Claudio De Luca. Claudio tulee Ipriniasista, Etelä-Italiasta.

Tämä Napolin lähellä sijaitseva alue on tunnettu Aglianico, Taurasi ja Fiano di Avellino viineistä.

Ja muuten tuota moniulotteista ja täyteläistä Taurasia kutsutaan usein jopa Etelä-Italian Baroloksi. Tiedossa on siis todellakin upeita viinejä!

Tilan historia juontaa 1800-luvulle, jolloin Claudion isoisoäiti osti Case d’Altosta viinipalstan myötäjäisillään. Tila on yhä pieni perhetila, jossa tehdään ainoastaan arvostettavan hyviä viinejä ja tuotteiden laatu on aina tärkeämpi kuin suuri volyymi.
 

Illalliskortti sisältää kuusi ruokaa, kuusi viiniä ja hienoja tarinoita viinin valmistuksesta Claudion ja Matin kertomana.
Illallismenun suunnittelee ja toteuttaa meidän keittiömestari, Chef Rotisseur Joakim Parkkonen.

Illalliskortti 131€
Keskiviikko 10.1 
Klo 18:00-20:15

 

Pöydän pääsee varaamaan nettisivuilta löytyvän varausjärjestelmän kautta. Yli 8hlö varaukset sähköpostitse tai puhelimitse. Erityisruokavaliot ilmoitettava varauksen yhteydessä.

 

Rakkaudesta kulttuuriin, ruokaan ja ikimuistoisiin iltoihin 

 

Lisätietoja saa laittamalla sähköpostia info@ravintelivintti.fi

Pikkujoulut ryhmille

Toteutamme tunnelmallisia pikkujouluja myös arkisin ryhmille ennakkotilauksesta.
10-50hlö 

Pikkujoulut rakentuvat laadukkaista käsityönä valmistetuista ja sesongin mukaisista menukokonaisuuksista, huippuhyvistä juomista ja ikimuistoisesta tunnelmasta. 

Pikkujoulut on mahdollista toteuttaa myös yksityistilaisuutena ja tunnelmaa voidaan nostattaa ennestään livemuusikolla tai Dj:llä.